Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dögös lila a körmökön

2010.04.15

Szeretnél igazán trendi lenni a nyáron? Akkor nem hiányzohat a tökéletes külsődhöz a legdivatosabb körömlakk sem. Idén egyaránt hódítanak az extrém és a visszafogott színek is. De vitathatatlanul a lila és árnyalatai a dobogósak.

Fotolia

Szinte mindegyik szín megtalálható idén a nyári trend palettán, azonban a legmenőbbek a rózsaszín és a lila árnyalatai. A legtöbb kozmetikai cég előrukkolt már a saját termékeivel ebben az árnyalatban.Ennek ellenére nem árt észben tartani, az erősebb tónusú lakkok jobban kiemelik a körmök hibáját. Ezért jobb mérlegelni, mit választasz a körmeidre.

Ha nem sikerült tökéletes formájúra reszelned a körmödet, kerüld a sötétebb színeket! A halványabbakkal könnyebben elfedheted a hibákat, és a körmöd íve miatt sem kell aggódnod. A rózsaszín, a koral és a barack színek romantikus külsőt kölcsönöznek. Míg a lilával a vagányabb oldaladat mutathatod meg. Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy porcelán baba vagy egy nightelf, jobb ha odafigyelsz a sminkedre és a ruhádra is. Például a körömlakk és a szemhéj púder színe legyen hasonló, még ha nem is teljesen ugyanolyan színű.