Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öltözködj okosan és divatosan

2010.06.24

Bármilyen kitartóan fogyózunk és bármennyit is sikerül leadnunk, a csípőnk nem akar vékonyabb lenni. Mit lehet ilyenkor tenni? Öltözzünk okosan!
Nadrágok: A csípő kicsinyítéséhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő méretű nadrágba bújjunk bele. Ha sikerül megtalálni a méretet és a hozzánk illő stílust, ragaszkodjunk hozzá.  
 Feszülős felső, egyszerű naci - Beyonce tudja, hogyan egyensúlyozza széles csípőjét.


Az elöl sima, bőszárú darabok láttatják a legvékonyabbnak a csípőt. A nadrág derekának kicsivel a derék természetes vonala alatt kell lennie.
·Farmerból csizmával is viselhetőt válasszunk, hogy megjelenésünk arányos legyen.
Mellőzzük a magas derekú, szűk nadrágokat. A kis hátsó zsebek is szélesítik a csípőt.
·Szoknyák: a szoknyákkal vigyázni kell. A hosszúságukat, a szabásukat és a színüket is figyelembe kell vennünk.
Egyszerű A szabású szoknyából bármilyen hosszúságút választhatunk, magassarkúval viseljük őket.
·A széles csípővel rendelkező hölgyeknek különösen jól állnak az olyan szoknyák, amik alul sötétebbek, vagy elöl van rajtuk valami dísz.
Tilos: rézsútos aljú szoknyák, amik iszonyatosan szélesítik a csípőt. Emellett a horizontális mintákat is ajánlatos kerülni.
·Ruhák: a ruhák minden nő ruhatárának fontos kellékei. Nem kell belőlük sok, a lényeg, hogy jól mutassanak rajtunk.
·Hangsúlyozzuk ki a felsőtestünket. Pánt nélküli, ujjatlan darabokat válasszunk, vagy olyan darabot, ami feszesen simul felsőtestünkre. Különösen jó, ha a ruha felső része gyöngyökkel, hímzéssel vagy egyéb módon van díszítve, hiszen így elvonja a figyelmet csípőnkről
·Hivatalos eseményekre kiválóak a régi báli ruhákat (abroncsos szoknyákat) idéző darabok, mivel tökéletesen elrejtik a csípőt
Kerüljünk minden olyan darabot, ami a csípő, derék és fenék környékén díszített
·Zakók, kabátok: évszakonként legalább egy kabátja van minden nőnek. Mivel a kabátok ruhatárunk legdrágább darabjai és akár évekig is hordhatjuk őket, érdemes alaposan megfontolni, milyet vegyünk.
Háromnegyedes hosszúságú darabot válasszunk, ami lefele bővül és rejti a csípőt
·A nagy hajtóka, gallér tökéletesen egyensúlyozza csípőnk szélességét.Vállainkat szélesebbnek, a problémás területet keskenyebbnek mutatja.
·A csípőig érő darabok egyértelműen kerülendők – olyanok, mintha reflektorfénybe vonnánk, amit el akarunk rejteni.