Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shoppingolj okosan!

2011.01.03

5 tuti tipp, hogy tökéletesre sikerüljön a bevásárlókörút.

Kép

Elindultak a leárazások, és ha beszabadulunk egy plázába, megeshet, hogy csupa haszontalan dologgal térünk haza. Ezt onnan tudjuk, hogy mi is így jártunk valamelyik nap.

Éppen ezért összeszedtük nektek azokat az útmutatásokat, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ne essetek azokba a hibákba, amikbe mi is.

1.) Írj otthon listát, hogy mire van égetően szükséged. De tééényleg égetően szükséged. Shopping körutad elején csak ezekre helyezd a fókuszt: amíg nincs meg minden, ne csábulj el!

2.) Mielőtt útra kelsz, nézd át a gardróbodat, és próbáld memorizálni, hogy javarészt milyen színű ruháid vannak, és miből milyen fazon/stílus. Így elkerülheted, hogy gyakorlatilag lesz két ugyanolyan holmid – tévedésből. Ha tisztában vagy a ruhatárad színeivel, ügyesebben tudsz majd azokhoz passzoló új göncöket keresni.

3.) Ne feledkezz el a kevésbé látható darabokról sem: bugyi, zokni, harisnya. A leárazás ezeket a darabokat is érinti, de sokszor csak a nagyvadakra vadászunk.

4.) Nézd át nyugodtan a hátsó sorokat is, ahova esetleg a tavaszi-nyári darabok árva szereplői kerültek: idén is lesz nyár, nem butaság például most vásárolni bikinit. 50-70%-kal olcsóbban!

5.) Gondolj az év ajándékozásaira is: leárazáskor érdemes jó előre vásárolni bizsukat és más kiegészítőket is. Írd össze, hogy az év – legalább – első felében kiknek kell majd úgyis ajándékot venned, és irány a bizsu sztender! Nem mindegy, hogy 2500 forintból egy barátnődnek, vagy rögtön kettőnek tudsz mondjuk nyakláncot venni.