Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010 legnagyobb divatkatasztrófái a sztároknál

2011.01.04

2010 olyan év volt, amikor hetente jutott egy-egy botrányosnak mondható öltözékben megjelenő sztár a címlapokra. Főként Lady Gaga sokkolta az embereket húsruhájával, de az öreg motoros Cher is okozott meghökkenést egy díjátadón. Szemezgess a borzadályokból és szavazd meg a legbénább összeállítást!
 

fotok:profimedia.hu


Taylor Momsen a maga 17 évével még kezdőnek számít a divat világában, de idén sok helyen dobogós lett a legelőnytelenebb ruhát hordó celebek listján. A The Pretty Reckless énekesnője, aki egyébként a Gossip Girl (Pletykafészek) című sorozat Jenny-jét alakítja, mostanság nagyon vadra vette a figurát. Fekete hatalmas monoklismink, bőr cuccok, latexcsizma és eszméletlen miniszoknyák. Ezzel akarja bizonyítani, hogy már felnőtt nő?

A 64 éves Cher újra visszatért a vászonra a Burlesque című filmmel, ahol Christina Aguilerával játszik. A díva még mindig imádja a mindent megmutató flitteres testhezálló ruhákat meg a hatalmas parókákat, ám ez már nem annyira áll jól neki. Szerinted...?


fotok:profimedia.hu
 


Kelis mostanság nem a zenéjével hódított annyi szent. A Milkshake című szám énekesnője olyan szerelésben jelent meg a The First Data Annual Awards díjátadón, amiről hetekig beszéltek. A rózsaszín testrefeszülős ruci és a hatalmas Alexander McQueen által tervezett patacipő kiverte a biztosítékot a vörös szőnyegen!

Nicki Minaj az egyre feljebb és feljebb törő rappercsaj is felkerült a legbénább ruhát viselő hölgyek közé az American Music Awards-on hordott csiricsáré ruhájával.fotok:profimedial.hu

 

Lady Gaga ruhája hatalmas felhördülést eredményezett. A Pokerface előadója marhahúsruhát viselt a 2010-es MTV Video Music Awardson. Sokan és sok helyen vitatkoztak azon, hogy a ruha igazi húsból készült-e vagy sem, ám a célját elérte. Gaga felhívta az állatvédelemre a figyelmet mégha egy kicsit sokkoló hatást is váltott ki ezzel.

Courtney Love a milánói divat hétre öltözött fel szakadt tavasz tündérnek. Kurt Cobain özvegye sosem volt a jóízléséről híres, ám egy 100%-ban divattal foglalkozó eseményen illett volna valami rendes ruhát felvenni.