Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4 csábító smink a partikra!

2010.10.15

Buliba készülsz, de nincs ötleted, hogyan sminkeld ki magad? Csábító szeretnél lenni, de nem kirívó? Akkor próbáld ki az alábbi sminkeket, mert pont ezeket keresed!

foto:profimedia.hu


Friss korall
Tegyél gyöngyházsszínű szemhéjfestéket a mozgatható szemhéjra, majd mosd el felfelé. Közvetlenül a belső szemhéjat húzd ki fehér szemceruzával, ugyanis ettől szép, ártatlan lesz a tekinteted. Alsó szemhéjadat ugyancsak gyöngyházfénnyel emeld ki. Csak nagyon kevés szempillaspirált használj, hogy még lágyabb legyen a hatás. Közvetlenül az arccsontodra tegyél meleg hatású rózsaszín arcpirosítót, ez frissebbé teszi az arcodat. Ezután ecset segítségével kend be a szádat korallszínű ajakrúzzsal.
Tipp: az ajkak belső részét rajzold át vörös kontúrceruzával, hogy kicsit tompítsd a korallárnyalatot.

Szexisen elbűvölő
Klasszikus napbarnított stílus: világos ajkak és hűvös színek a Cote d’Azurön eltöltött nap után. Vigyél fel folyékony ezüstszínű szemfestéket a mozgatható szemhéjra. Ecsettel tegyél világosbarna szemhéjpúdert a szemredőbe, majd mosd el kifelé. Kifejezőbb lesz a tekinteted, ha fekete szemtussal kihúzod a felső szempillakoszorú tövét. Szempilláidat fekete szempillaspirállal, orcádat pedig terrakottaárnyalatú arcpirosítóval emeld ki. Végezetül kend be ajkadat halvány rózsaszín szájfénnyel, majd rajzold körbe szantálfa tónusú kontúrceruzával.

foto:profimedia.hu


Elbűvölően szép aranyszem
A tökéletes smink egy koktélos randevúhoz: enyhén csillogó bronzosító folyadék az arccsonton, halántékon, állon és az orron – egyszerűen elragadó megjelenést kölcsönöz! A felső szemhéjadat aranyló bézzsel emeld ki, majd kissé kend el a szemöldököd irányában. A felső szempillák tövét húzd ki széles bronzszínű szemhéjstifttel. Ezután vigyél fel az alsó szemhéjadra aranyárnyalatú szemhéjfestéket – ettől világosabb lesz. Egy kis arcpirosítóval frissebbé teheted az arcodat. Fekete szemceruzával húzd ki közvetlenül a belső szemhéjadat, ettől intenzívebb, míg a szempillaspiráltól nyitottabb lesz a tekinteted. Ezután vigyél fel lazacszínű ajakrúzst, de ne hangsúlyozd ki a kontúrokat – ettől decensnek, visszafogottnak hatsz. Végezetül tegyél rá egy keveset az arany szemhéjfestékből.

Természetesen: a kevesebb több
Felső szemhéjadat enyhén csillámló bézs árnyalattal emeld ki. Az alsó szemhéjat világosbarnával árnyald, majd kissé kend el applikátorral, hogy a szemsminked természetesnek hasson. Csak a szempillák hegyét fesd ki szempillaspirállal, hogy kiemeld a természetességet. Éppen csak az arccsontod fölötti részig tegyél fel fáradt rózsaszín arcpírt, ettől frissesség költözik az arcodra. Egy kis korrektorral világosítsd ajkadat. Ujjaiddal pedig vigyél fel bőségesen színtelen szájfényt, ettől szexisen fog csillogni.