Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barbara Mori: Őszintén a halálos betegségéről

2010.04.16

Barbara Mori: Őszintén a halálos betegségéről

Barbara Mori jó ideig nem beszélt errôl, hogy méhnyakrákkal küzd. Az alábbi exkluzív interjúban azonban részletesen mesél arról, hogyan élte meg a betegségét, így többek között azt a pillanatot, amikor az orvosa közölte vele, hogy rákos. Barbara akkor 29 éves volt.

A Rubí forgatásának idején még nyoma sem volt Barbara betegségének. Nem sokkal később azonban bekövetkezett a baj.

-Hogyan vették észre a betegségedet?   -Szerencsére mindig rendszeresen jártam nőgyógyászati vizsgálatokra. Egy ilyen ellenőrzés alkalmával vette észre az orvosom, hogy valami nem stimmel. Csináltunk egy biopsziát, ami kimutatta, hogy daganatom van.

-Nem lehet könnyű szembesülni egy ilyen hírrel...   -A mai napig pontosan emékszem. Az orvosom behívott a rendelőjébe. Persze én akkor már éreztem, hogy baj van, hiszen féltem, hogy mi lesz a biopszia eredménye. Az akkori párom is elkísért. Amikor megtudtuk, hogy daganatom van, ő sírva fakadt, én peddig gyakorlatilag sokkos állapotba kerültem.

-Mennyi idő kellett míg feldolgoztad a hírt?    -Az igazat megvallva, nagyon nehéz volt.De azt mondogattam magamnak, hogy talpra kell álljak, mert ha elhagyom magam, akkor a betegség győzedelmeskedhet. Az orvosom igyekezett nyugtatni, hogy szerencsére korai stádiumban fedeztük fel a rákot, agy nagyon-nagyon jó esélyeim vannak arra, hogy meggyógyuljak.

-A családod hogyan fogadta a helyzetet?    -Nagyon sok erőt adott, hogy ők és az akkori párom mellettem álltak, és ha kellett, szó szerint fogták a kezem.