Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 karácsonyi ráhangolódós tipp

2010.12.23

 

Reméljük, nem most tudtad meg, hogy a holnap már Karácsony van. Ha mégsem ért volna még utol a feeling, akkor éppen itt az ideje, hogy elkezd az alapozást.

1.)    Hívd át a barátnőidet, és süssetek együtt gyömbéres kekszet, vagy mézeskalácsot. A mókázás alatt ne Kesha szóljon, hanem valami lájtosabb.

2.)    Főzz otthon finom teát (a napközist sokan imádják), töltsd termoszba és irány fel a Normafára, vagy valamelyik hófödte dombocska tetejére. Miután kéz a kézben kiandalogtad magad a pasiddal, nincs más hátra, mint egy pár korty a meleg italból, és egy sokkal forróbb csók.

3.)    Szerezz be fényfüzért valamelyik hipermarketből, és tedd fel az ablakodra! Kívülről is szép látvány, belülről meg igazán hangulatos.

4.)    Csinálj karácsonyi cédét! Nem kell, hogy az Oh Tannenbaum legyen a kiindulópont, karácsonyi dalok mindig is voltak, és mindig is lesznek. Ajándéknak sem utolsó!

5.)    Szervezz kora esti sétát a karácsonyi vásárba! Ott aztán megjön a hangulat, főleg, ha megesztek közösen egy hatalmas fahéjas kürtős kalácsot!

6.)    Köss a cicád vagy kutyusod nyakára piros vagy arany szalagot – feltéve, ha engedi. Ha nem túl izgága, kicsi csengettyűt is köthetsz a masnira, de ne légy nagyon morcos, ha reggel négykor harangszóra kelsz.

7.)    Végre vége a sok tehetségkutatónak, így semmi akadálya, hogy karácsonyi filmeket nézz, már most. Karácsony napján úgyis tele lesz vele a tévé, úgyhogy olyat válassz a dvd kölcsönzőből, amit nem fognak leadni.

8.)    Vegyél illatosított gyertyákat, gyújtsd meg őket, tegyél be valami relaxálós zenét, és próbálj magadba fordulni. Felejtsd el a sok hajtást, az idegeskedést, és magadban keresd az ünnepet!

9.)    Készíts saját kezű karácsonyi díszeket! Teljesen más lesz az ünnep hangulata, ha nem egyen gömbök díszelegnek a fán!