Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajándékozz stílusosan

2010.12.22

1.Fel a fára!

Kép


Csak kis méretû, könnyû ajándékoknál mûködik jól ez a módszer. Miután dizájnosan becsomagoltad, köss rá egy hosszú szalagot, és akaszd fel a fára, mint egy díszt.

 

2.Álcázás

Kép

 

Ha szeretsz a konyhában tevékenykedni, akkor a szokásos anyukáddal közös mézeskalácssütés során gondolkodj egy kicsit elôre. Süss egy házikót -rendesen 3D-st: formázd a falakat, a tetejét, állítsd össze, majd így süsd meg. Ne felejts el ajtórést hagyni -itt dugd be az aprócska ajándékot!

3.Kirakós

Kép

 

Fotózd le az ajándékot, majd nyomtasd ki a képet, és készíts belôle puzzle-t. Vágd szét, és a darabkákat tedd egy borítékba. Az illetô csak akkor kapja meg az ajándékát, ha sikerül kiraknia a képet.

4.Buborék

Kép

 

Szintén csak apró ajándéknál mûködik, de tiniként az ember általában apróságokat  ajándékoz, nem igaz? Fogj egy lufit, dugd be a száján az ajándékot, majd fújd fel a léggömböt. Kösd be a végét -máris kész az ajándékbuborék!

 5.Emlékdoboz

Kép

 

Végy egy dobozt és vond be kinyomtatott fotókkal. Olyan fotók legyenek, amelyeken eggyütt vagytok a haverokkal (vagy az ajándékozott látható rajta a családjával). Ragaszd rá a képeket a dobozra, majd fedd be átlátszó öntapadó fóliával, nehogy feljöjjön a képek sarka. Kész is az emlékdoboz, ami egyben csomagolás is.

6.Szôrös meglepi

Kép

 

Ha valami kis bizsut adsz pl. valamelyik barátnôdnek, lánytesódnak, ne használj csomagolópapírt! Ezzel a környezetedet is véded, és sokkal spécibb módon körítheted az ajándékot.  A bizsu általában amúgy is kicsi, ezért a legtöbben valami kis kiegészítô ajándékkal együtt adják.  Ha te is így teszel, a plusz ajándék legyen valami apró, helyes kis plüss, aminek a karjára ráhúzod a gyûrût, vagy a nyakára tekered a nyakláncot.