Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit vegyél fel Karácsony estére?

2010.12.24

Mindenki eltöpreng azon, hogy vajon milyen ruhában legyen Karácsony este. Akkor is ha csak a család lesz jelen a vacsoránál, vagy ha baráti kôrben töltjük az ünnepet egy kissebb buliban, az ember nem jelenhet meg akármilyen külsôvel, ezért kicsit segítünk, hogy könnyebben tudj dönteni.

A piros szín nagyon illik a karácsonyi hangulathoz, harmóniához ezért érdemes élénk piros színekbe bújni.

 

Kép

 

A buggyos szoknya nagyon trendi, amit össze lehet illeszteni egy fehér\fekete elegánsabb felsôvel, vagy akár egy divatos, de nem túl giccses fazonú inggel. A piros magassarkú cipô dobja fel igazán ezt a szettet, illetve a karácsonyi fülbevalók.

Ha csak egy szimpla kis egyszerû rendezvény lesz, az alkalomhoz tökéletesen illik a piros pántos ruha, ami összeillik a sarok nélkuli, kényelmes és roppant aranyos csizmával. A sálról se feledkezhetünk meg, ami még egyedivé teszi a megjelenésünket.

De mivel a Karácsony természetesen nem csak a piros dolgokról szól, nyugodtan felvehetsz más, vidám színeket is, mint például sárgát, aranyozottat, vagy barnát.

 

Kép

 

Nagyon könnyen tudsz egy egyszerû trikóból elegáns szettet összehozni, ha felveszed egy jégerrel, nagy fülcsikkel és magassarkúval. A pánt nélkuli, egyszerû mondellû sárga ruha kitûnôen passzol a sarga csukával, ez által szintén egyedi, különleges és roppant kényelmes szerkóban pompázol majd. Persze ezt is jégerrel, és ne felejtsd el a nagy karkötôket se.

Ez a nagyon helyes kis ruha is tökéletes lehet a karácsonyi bulira, amit felvehetsz egy magassarkúval, ami passzol a masni szinével. A kiegészítôk se üssenek el az árnyalattól, és akkor minden szem megakad majd a viselôjén.

 

 

Kép