Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan legyél népszerû a suliban 5 nap alatt!

2010.08.31

Igen, ezt bizonyára mindenki tudni szeretné, még akkor is, ha csak kíváncsiságból érdeklődik, nem azért, mert tényleg ő szeretne lenni a suli legmenőbb csaja (vagy pasija). Ha azonban az utóbbi címre pályázol, jót fog tenni, ha átfutod ezeket a tanácsokat... Tehát, ahhoz, hogy népszerű légy...

Figyelj másokra és tanulj meg hallgatni!

Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem csak csacsogsz, hanem oda is figyelsz a társaidra. Aki túl sokat és ráadásul többnyire értelmetlenségeket beszél, nem nagyon veszik komolyan, így az illető rangja is hamar elvész.

 

Ismerj néhány híres vagy elismert embert!

Tudjuk, hogy ez néha nehezen kivitelezhető, de tény, hogy a többség odavan azokért az egyénekért, akiktől összeköttetést remélnek a csillogó celebvilág felé. Nyugi, ilyenkor az is elég, ha az a valaki sztárokéhoz hasonló életmódot folytat (mondjuk együttese van és sokan ismerik őt a környéken), ha a társaságában látnak, biztosra veszik, hogy nagyon cool vagy!

 

Brillírozz iskolai bajnokságokon vagy versenyeken!

Mindegy, hogy kosárlabda vagy matekverseny (nézd csak meg Cady-t a Bajos Csajokban...) ha te adod a győzelemhez szükséges utolsó pontot, nyert ügyed van! Ha ilyen megmérettetéseken indulsz, egyértelmű, hogy tehetséges és magabiztos vagy, ez pedig egyenes út a sikerhez!

 

Ősrégi tipp: Válassz párt a suli legjobb arcai közül!

 

 

Ó, hány film épült erre a tanácsra, hányszor láttuk, hogy a leányzó rút kiskacsából méhkirálynővé formálódik egy szupermenő pasi mellett...

Nem azt mondjuk, hogy kizárólag egy pasi rangja számít, de mindenesetre biztonságérzettel és büszkeséggel fog eltölteni, ha olyasvalaki társaságában látnak, akit az egész iskola kedvel és tisztel.

 

Légy kedves és pozitív!

Bátoríts másokat, légy jóindulatú mindenkivel (de ne negédes, miközben belül elküldöd a fenébe, ez úgyis kibukik előbb vagy utóbb, nem éri meg...) és mindig próbálj meg segíteni, ha valakinek problémája van! Ha jóban vagy magaddal és nincsenek negatív hátsó szándékaid, elkerülheted a legtöbb konfliktust.

 

Légy benne a mókában!

 

 

Egy igazi népszerű csaj mindig mókára kész és kicsit őrült. Nem kell feláldoznod a jólnevelt lány imidzsét, úgyis mindenki tudja, hogy a gimit nem kell halálosan komolyan venni, tanulj, tartsd szem előtt a jövődet, de ne hagyd, hogy "beszürkítsenek", egy kis diákcsíny mindig belefér...a nagy röhögések a bandával pedig mindig feldobják a napot. Kell ennél több?