Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Puskázási tippek

2010.12.30

1. Írd le egy lapra a dolgokat, és ülj rá a lapra, és amikor a tanár nem lát húzd szét a lábad!(EZ BEJÖHET VÉLEMÉNYEM SZERINT:) LEGALÁBBIS, HA JÓ HELYEN ÜLSZ, AKKOR SIMA ÜGY:))


2. Írd le egy lapra a dolgokat, a lapot rakd be vagy a bulcsid zsabébe vagy a pulcsid ujjába! ( EZ TÉNYLEG ELAVULT.)


3. Írd rá a padra a dolgokat!( ERRE KÖZÉPISKOLÁBA NINCS LEHETŐSÉGED NAGYON, ÁLTALÁNOSBA MÉG SZÓBA JÖHET, DE OTT SEM BIZTOS A SIKER)


4. Írd a kezedre..( HA NEM HOSSZÚ AKKOR BEJÖHET.)


5. Írd a vonalzódra..( EZ INKÁBB MATEK DOGÁNÁL, MIKOR EGY-EGY KÉPLETET KELL FELIRNOD)


6. Írd be a padodba!( EZT HAMAR KISZÚRJÁK.)


7. Csinálj olyan ellenőrzőborítót, amire te ragassz rá képeket, és a képek alá írd, vagy csak simán az ellenőrződre!!(MINEK VENNÉD ELŐ AZ ELLENŐRZŐD DOGAIRÁSKOR!? EZT HAGYD.)


8. Nyáron jó ha a lábadra írod, és keresztberakod a lábad!(EZ NEMJÓ. EGY AKKOR ÚGY KELL BEMENNED A TEREMBE, HOGY NE LÁTSZÓDJON A LÁBAD 2. MEG NEM IS BIZTOS HOGY EL TUDOD OLVASNI, MERT ELKENŐDHET STB.)


9. Ha pl. nem kell sokat írnod, írd rá a radírodra..(EZ SZINTÉN OLYANKOR JÓ AMIKOR CSAK 1.1 SZÓT VAGY KÉPLETET IRSZ FEL)


10. Egy lapra írd rá a puskát, és ha nem kell eltenned a felszerelésedet, akkor rakd be a könyved elejére, és ha a tanár nem figyel csak nyisd ki a könyvedet!(EZ BEJÖHET, DE EZ IS TANÁRFÜGGŐ)


11. Kérdezhetsz a padtársadtól.. Bizti segít!!(ITT IS A TANÁRTÓL FÜGG, HOGY MENNYIRE FIGYEL, ILLETVE, HOGY MENNYIRE SEGITŐKÉSZ AZ OSZTÁLYTÁRSAD.)