Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha azt akarod, hogy tökéletes legyen a szilveszteri buli...

2010.12.28

A Szilveszter az év egyik legnagyobb bulija, persze ehhez is - mint az összes többihez - sok "hozzávaló" kell. Viszont ez a buliidőpont nem áthelyezhető, az éjfél nem halasztható, és még a boltok is bezárnak. Érdemes előre gondolkodni!- Először is ne felejtsd el a barátaidat időben meghívni, ami nem 31-e délutánt jelent. 

Kép


- Ha megvannak az emberek, akkor a megfelelő hely kiválasztása sem utolsó, a jó helyek már novemberben elfogynak... Legrosszabb esetben marad a családi fészek.

Kép

 
- Ha házibulit szervezel, akkor szintén időben el kell dönteni, hogy a kaját és piát hogy oldod meg. Ha házilag, akkor első a nagy mennyiségű virsli, mustár és kenyér! Ha ez megvan, éhen már nem haltok.
 

Kép


- A lencséről se feledkezz meg, mert ez meg sok pénzt hoz a házhoz. (De ezt meg is kell főzni...)

Kép


- Persze, emellett még elfér egy kis rágcsa is. Sós és édes!

Kép


- Pezsgő nélkül nincs szilveszter! Ki a "tinipezsit", ki az alkoholosat szereti, de mindkettőt jó beszerezni, hátha valaki kocsival jön.

Kép


- Nem árt még mellette más alkoholos és -mentes innivaló sem. A "mentes" alaptípusai: ásványvíz, kóla, üdítő, gyümölcslé. Az alkoholos még bonyolultabb - úgyhogy vagy azt kell jó előre tisztázni, ki mit inna, és akkor célzatosan vásárolhatsz - vagy azt, hogy mindenki azt iszik, amit hoz.

 

Kép


- Ha nem akarsz másnap mosogatni, a legegyszerűbb, ha a papírtányér-műanyagpohár verziónál maradsz. 

 

Kép


- Az sem utolsó szempont, hogy ne a nagymama által hímzett terítőt tedd az asztalra, az ördög sem alszik szilveszterkor. 

 

Kép


- Kell még sok konfetti, papírsapka, meg mindenféle vicces dolog, hogy éjfélig se unatkozzatok.

 

Kép


- Döntsd el előre, mit veszel fel, ha még nem tudod, hová mész, készíts elő (moss ki!) annyi kollekciót, ahány stílusú helyre mehetsz - ne azért késsétek le az éjféli koccintást, mert vasalóval kell szárítani a ruhád.

 

Kép


- Gondolj a másnapra: főzd meg előre a korhelylevest!

Kép