Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hallgass bele Miley Cyrus új albumába!

2010.05.29

Van egy olyan érzésünk, hogy Miley Cyrus rajongói már nagyon kíváncsiak arra, hogy az énekesnő új albumának dalai is a Can’t Be Tamed stílusában íródtak, vagy a sztár inkább megmaradt a Hannah Montanás zenéinél. Miley új albuma június 22-én debütál, de mivel olyan sokáig várni természetesen képtelenség, ezért nagy szerencse, hogy már most belehallgathatsz az új Miley-lemezbe!

Szeretjük az internetet, mert neki köszönhetően most gyorsan beleleshetünk Miley Cyrus új albumába, ami Can’t Be Tamed néven kerül a boltokban idén júniusban. A lemezen 12 vadonatúj nóta lesz, és igazából így első hallgatásra nem tűnik rossznak az album, talán csak annyi a problémánk, hogy néhány szám eléggé hasonlóra sikerült, a Two More Lonely People című dal pedig szerintünk valaminek a koppintása.

Az album számainak címe egyébként: Liberty Walk, Who Owns My Heart, Can’t Be Tamed, Every Rose Has Its Thorn, Two More Lonely People, Forgiveness and Love, Permanent December, Stay, Scars, Take Me Along, Robot és My Heart Beats For Love.

http://www.pixter.hu/video?id=21011  Katt! és máris Miley új albumába hallgathatsz bele.