Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt van Rihanna újabb megbotránkoztató klipje

2010.05.29

Az énekesnő a romantikus Te amo számához igazi fülledt erotikát bemutató videót forgatott. Mindenki azt hitte, hogy Rihanna most egy kicsit visszafogottabbra vált, hiszen nemrég mutatta be a Rockstar 101 gitártörős őrült klipjét. Erre RiRi most egy csajjal kavar egy francia kastélyban. Hűha!

Rihanna igazán bevállalós csaj! Vagy legalábbis annak szeretne mutatkozni. Klipjeiben egyre inkább furcsábbnál furcsább dolgokat művel. Most egy csajra vetette rá magát, akivel igazán intim viszonyba keveredik egy párizsi kastélyban.

RiRi legújabb klipjéről pár hete adtunk hírt, akkor még csak néhány fotó szivárgott ki, amit egy csodaszép parkban készítettek a barbadoszi slágergyárosról. Most mindenki megtekintheti a lányt, egy másik lány karjaiban. Vajon mi lesz a következő dobása a lánynak?

A hírek szerint Eminem új albumán is szerepel egy Rihanna duett. Ha minden igaz a számhoz a rajongók nyomására klipet is terveznek. Az énekesnő rajongói szerint egyre durvább dolgokat tesz meg a lány. A Rated R albumról eddig forgatott videók mind erotikusra, és magamutogatóra sikerültek. A legutóbbi Rockstar 101  alkotás egyenesen megbotránkoztatta a publikumot.

http://www.twitvid.com/NRZ07 -Itt megtekintheted RiRi új videóját!