Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Bieber: őrült vagyok!

2011.01.05

Valószínűleg ez az a mondat, amit sok antifan szeretett volna hallani JBiebz szájából, ám ki kell, hogy ábrándítsuk őket, ő nem egészen arra gondolt, hogy szellemileg retardált lenne, épp ellenkezőleg.

 

Kép

"Nem tudom, mi van velem, én egy kicsit őrült vagyok, azt hiszem. Teljesen máshogy gondolkodom, mint a legtöbb ember, éjszakánként csak forgolódom, pörög az agyam és Istenről, a családomról és a szeretteimről elmélkedem, olyan gondolatok forognak a fejemben, amik igenis fontosak, csak a rohanásban nem tudtam rájuk időt fordítani."

- mondta a tinisztár a Vanity Fairnek adott interjújában.

Justin hozzátette, úgy véli, az egész kattantság a zenészéletből fakad, hiszen ezernyi dologra kell odafigyelnie mindennapjai során.

"Ha egy átlagos gyerek lebetegszik, csak hazamegy és lefekszik pihenni. Én nem tehetem ezt meg, olyankor is mosolyognom kell, amikor dühös vagy fáradt vagyok. Bevallom, néha nem őszinte a mosolyom, de ez tényleg nagyon ritkán fordul elő. Igyekszem önmagamat adni, ám ez sokszor nagyon nehéz. Egy kisvárosban nőttem fel, nem voltunk dúsgazdagok, én pedig csak hobbinak tekintettem a zenélést. Ahogy viszont egyre inkább rabul ejt a dolog, úgy nő az igényem arra, hogy valódi előadóművésszé váljak."