Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Katy Perry fiúja teljesen őrült!

2010.05.30

Russell Brand őrültségéről már sokszor megbizonyosodhattunk, de most ismét kitett magáért. Egy olyan boltot nyitott, amelynek azt a nevet adta, hogy "Buy Love Here". A vásárláshoz senkinek sem volt szüksége pénzre, elég volt, ha cserébe vitt magával valamit. A bolt csak egy napig volt nyitva, de Russel hatalmas felhajtást csapott új őrültségének.

foto:profimedia

Persze szerelmet senki sem vásárolhatott az üzletben, ahogy Russel hirdette pólóján. Ez helyett mindenki kacatokat vitt és hozhatott el újabbakért cserébe. Az üzlet nem lett hatalmas siker, így gyorsan be is zárták, hiába volt nagy felhajtás körülötte. Annyit elért Katy Perry pasija, hogy ezúttal is bebizonyította, hogy hajlamos az őrült  mutatványokra, és a megbotránkoztatásra.

Nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy meztelenül mutogatta magát egy erkélyen, Katy szülei nagy örömére. A legtöbben Russel azon alakítására emlékeznek amit az MTV díjátadó gála műsorvezetőként nyújtott. Az extravagáns ruhákat viselő férfi nemrég jegyezte el Katy Perry-t, akivel állítólag meztelen esküvőt terveznek. Mindez természetesen Russel agyából pattant ki!