Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki lesz az új szívtipró a Twilight-sagaból?

2010.06.17

Nem egy új pasi tűnt fel a Twilight-saga új részében, az Újholdban, és még több szexi szereplő kerül színre az Eclipse-ben. Úgy tűnik Robert Pattinson és Taylor Lautner pozíció a nőnemű rajongók között veszélybe kerülhet. Lássuk a felhozatalt.

Pasik a farkas falkából

Az Újhold nem egy félmeztelen pasival ajándékozta meg a lányokat, hanem mindjárt plusz négy macsót csapott Taylor Lautner és Robert Pattinson mellé. Vegyük sorja szereplőinket.

 

Újhold farkas falka 

 

Chaske Spencer (Sam Uley)

chaske-spencer 

 

 

Sam a rezervátum tizenéves farkasainak vezetője, hozzájuk csapódik majd Jacob. Az őt megformáló Chaske számára remek kiugrási lehetőség az Újhold. Nem is néz ki rosszul.

Alex Meraz (Paul)

 

Alex Meraz 

 

Paul a farkasok között is igen csak ingerlékeny, nem csoda hát, ha összekapnak Jacobbal Bella miatt. Alex Meraz, Paul alakítója korábban sorozatokban kapott szerepet, többnyire névtelen mellékszereplőként tűnt fel, kivéve a 2007-es Two Spirits, One Journey című alkotásban. De úgy látszik Alex megnyerte magának a filmeseket, mert az Eclipse leforgatása után már a legújabb, nem Twilight-filmjén dolgozik, a Four to the Floor című mozit, amiben 4 barát még egyszer utoljára vágnak bele egy közös útnak, mielőtt egyetemre mennének. Igazi lélekfejlődős sztori: a fiatal srácok férfivá érnek. A filmet még készítik, ergo leghamarabb is csak 2010 második felében láthatjuk.

Kiowa Gordon (Emby Call)

 

Kiowa Gordon 

 

Jacob legjobb barátja, aki válaszút elé áll (majd). Kiowának szintén a lehető legjobb ugródeszka a Twilight-saga. Bár korábbi filmekről nem nagyon számolhatunk be, a Twilight 2. és 3. része után máris két filmben merült fel a neve. Az egyik - Murder of Dummys - még csak pletyka, de az Into the Darkness című filmben már biztos ő a főszereplő. A haverokkal fogja magát, és elmegy barlangászni. De mi ugye tudjuk, mit kapunk, ha beeresztünk néhány színészt egy barlangba - horrorisztikus rettegést. Jó kitörési lehetőségek. Mindkét filmet 2011-re ígérik a készítők. Várjuk.

Bronson Pelletier (Jared)

 

bronson-pelletier 

 

Jared a falka negyedik tagja, és azon kívül, hogy ott van - mármint a filmben - sok szerep nem jut neki. Persze annál többet szerepel a könyvben, de azért inkább a mellékszereplő kategóriába sorolható. Előéleteként szintén a sorozatok világát hozhatjuk fel, egészen pontosan kettő sorozatot: Renegadepress.com, amiben egy srácot alakít, aki egy barátnőjével próbálják megfejteni, mi is folyik a nagybetűs ÉLETben, a másik pedig a Dinosapien című egy évadot megért történet. A címből elég sok minden kiderült. A jövőt tekintve nem nagyon tervez a Twilight-sagán túlra. Még.

Boo Boo Stewart (Seth Clearwater)

booboo-stewart 

 

Az egyik legbarátságosabb karakter a Twilight-sagában, bár csak az Eclipse-ben lesz igazán nagy szerepe. A legfiatalabb farkasként a legnyitottabb is a vámpírokra, jól összehaverkodik Edwarddal, és végig kitart Jacob mellett. Boo Boo 1994-ben született, de már nem egy szerepet tudhat maga mögött. Olyan sorozatokban játszott, mint a Vészhelyzet - jó, csak egy epizódban, de akkor is -, de tévéfilmekben is alkotott, például Skeleton Man. Míg falkatársai nagyban küzdöttek az Újholdban, ő szerepet kapott a How I Survived The Zombie Apocalypse című filmben, ahol egy fiú az anyjával próbál életben, és egészben maradni a zombik által uralt földön. Szép. Az Eclipsen kívül, és nagyjából azzal egy időben még 3 filmben láthatjuk: Dark Games, Smitty és Logan. Kíváncsiak vagyunk, abban hogy alakít.