Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Neveletlenül viselkedett az énekesnő

2010.07.01
 
Lady Gaga bárhová megy, azonnal botrányt kavar. Nemrég hatalmas cipőivel keltett feltűnést amikor a repülőtéren dobott egy hátast, most egy baseball meccsen szította a kedélyeket. Gaga kisasszony ugyanis odaült Jerry Seinfeld amerikai televíziós mogul helyére, aki rendesen megorrolt ezért.

foto:profimedia


Nem is a helyfoglalás dühítette fel igazán Seinfeld-et, hanem az a viselkedés amit az énekesnő művelt a meccsen. Gaga egy fekete  szál melltartóban érkezett meg  barátnőjével a sporteseményre. Az egész mérkőzés alatt hangosan káromkodtak és az énekesnő többször is beintett a bíráknak.

Seinfeld az eset után a lapokban üzent Gaga kisasszonynak: "Ez a nő egy bunkó! Gyűlölöm. Nem hiszem, hogy így kéne viselkednie, amikor abban a box-ban üldögél, amiért én fizettem, hogy normális körülmények között nézzem végig a meccset! Ráadásul a mutogatással engem is nevetségessé tett.

Gaga Twitterén keresztül üzent Seinfeld-nek: " A középső ujj felmutatása egy jelkép. Nem kell komolyan venni. Ám azt igen, hogy én képes lennék a rajongóimért a vérem áldozni"